Improvisasjonsteater

Ingunn Andreassen står bak Improteater.no,

og har siden 2004 arrangert helgekurs og sommerkurs i improvisasjonsteater for voksne. Kursene i improvisasjonsteater blir holdt på Oslo Teatersenter. 

Foruten å holde kurs for privatpersoner, holder hun også kurs for teatergrupper, revygrupper, kulturskoler, høgskoler, foreninger og bedrifter. 

 

Ingunn har blant annet holdt improteaterkurs for Trikken, Nespresso, Posten, Mattilsynet, Stabburet, Tine Meierier, Alstorm Norway, Accenture, UDI, Imarex, Uniform, Landslaget i Drama, Akademiet, 4H, FMC Kongsberg Subsea, Forsvaret, Curious, Høgskolen i Telemark, Nordjobb, Norske Veritas, Signo, Toten Treningssenter, Statens vegvesen, Boostcom Media, Ringsaker kommune, OTIS, inFuture og NRK.

 

Ingunn ble ”hekta” på improvisasjonsteater på slutten av 90-tallet etter å ha lest ”Impro: Improvisation and the Theatre” av Keith Johnstone. Etter hun var ferdig utdannet skuespiller fra NISS (1999-2002), ble hun med i Oslo Improvisasjonsteater. Improteatergruppa hadde ukentlige forestillinger fram til 2009. Sammen med Oslo Improvisasjonstater spilte hun på Chicago Improv Festival, og reiste ofte til Stockholm Improvisationsteater for å delta på workshops for improvisatører. Ingunn elsker fremdeles å delta på workshops og festivaler, og var senest i 2017 med på Stockholm Impro Festival.

improteater kurs
gøy med improteater
improteater kurs med ingunn
improvisasjonsteater folk
teatersport impro
haikeren teatersport
teaterkurs improvisasjonsteater
latter med improteater
improteater
kursdeltakere på improteaterkurs
improteater øvelse
teaterkurs for voksne
teaterøvelse impro

Det viktigste for meg er leken. Når vi leker åpner vi opp, vi er spontane og vi sensurer ikke oss selv. Vi er ikke selvbevisste. Vi bare er. Når vi leker, klarer vi alle å improvisere med letthet.

Ingunn Andreassen